Template:Copyrighted free use provided that/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Commons-emblem-copyright.svg
Имателот на авторските права на оваа податотека дозволува секој да ја користи за било каква намена, под услов {{{1}}}.

CopyrightПроверете дали горенаведените услови се придржуваат кон условите на правилата за лиценцирање на Ризницата. Најважно е да мора да бидат дозволени изведени дела и комерцијална употреба.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copyrighted free use provided that}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyrighted free use provided that}} instead!