Template:Copyvio/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Nuvola apps important.svg

Оваа податотека или страница може да ги задоволува критериумите за брзо бришење.

Оваа податотека претставува прекршок бидејќи подлежи на авторски права и не е издадена под слободна лиценца.
Оваа податотека подлежи на брзо бришење доколку не се прелиценцира во согласност со Правилата за лиценцирање.

Употреба: Шаблонов не треба да се користи во очигледни случаи. Во неочигледни случаи, користете {{Delete}} и проследете ги напатствијата.

Наведете конкретна причина зошто сликата крши авторски права со внесување на {{copyvio|1=Причина}}. Доколку имате URL адреса која покажува дека сликата крши права, тогаш можете да користите {{copyvio|source=URL}}.

Известете го подигачот со тоа што ќе го вметнете следново во неговата страница за разговор:

note=Во случај на повеќе слики од еден ист корисник, тогаш би било поконструктивно на корисникот да му се објаснат правилата.

Жалба: Доколку не се согласувате со брзото бришење на податотеката, тогаш ќе треба да објасните зошто сметате така на страницата за разговор на податотеката.
Ако оваа страница не ги задоволува критериумите за брзо бришење, тогаш отстранете го ова известување.


беларуская (тарашкевіца)‎ | বাংলা | Català | Čeština | Deutsch | Zazaki | Ελληνικά | English | Esperanto | Español | Suomi | Français | עברית | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | Malti | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Svenska | Türkçe | اردو | Tiếng Việt | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Copyvio}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Copyvio}} instead!