Template:Costume/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Costume
На оваа слика е прикажано костимографско дело. Фотографот ги предал сите права на сликата колку што е законски можно, но повторното користење на оваа податотека може да подлежи на правни ограничувања, зависно од државата и независно од авторскиот статус. Пред да ја употребите оваа содржина, ве молиме проверете дали тоа ви е дозволено по законите кои важат под околностите во кои намеравате да ја користите содржината. Вие и само вие сте одговорни да се уверите дека не кршите нечие законско право. Погледајте го нашето општо одрекување од одговорност.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Costume}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Costume}} instead!