Template:Datecat/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Здраво Datecat,
Ви благодарам за Вашите придонеси на Ризницата. Забележав дека извршивте категоризација на нешто на Ризницата по датум по место. Би Ве замолил да не категоризирате податотеки по датум по место, освен ако не претставуваат сведоштво на историски или друг важен настан. Ви благодарам уште еднаш.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Datecat}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Datecat}} instead!