Template:Dejvické divadlo/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Dejvické divadlo Оваа слика се користи со одобрение од Дејвичкиот театар во Прага.

Čeština | English | Македонски | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dejvické divadlo}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dejvické divadlo}} instead!