Template:DeletionRequest/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Здраво DeletionRequest,
Ви благодарам што се трудите да пронаоѓате податотеки за бришење. Отсега користете ја алатката „Nominate for deletion“ - така администраторите полесно ќе ја пронајдат вашата дојава. Еве како се користи:

  1. Одете на страницата на податотеката што сметате дека ги крши нашите правила
  2. Стиснете на „Nominate for deletion“ во страничната лента, под „Алатник“
  3. Внесете причина (на пр.: „Copyright violation“)
  4. Готово :)

Уште еднаш Ви благодарам на помошта!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{DeletionRequest}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{DeletionRequest}} instead!