Template:Derivative/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning.svg Оваа податотека template може да ги задоволува критериумите за брзо бришење.

Наведената причина е: Оваа податотека крши авторски права бидејќи на неа е прикажано дело заштитено со авторски права, а кое не е објавено под слободна лиценца. (Видете Commons:Изведени дела). Имајте предвид дека дури и ако создадете ваша слика на заштитено дело, таа сепак ќе подлежи на изворните авторски права во највеќето случаи.
English | Español | Македонски | മലയാളം | +/− }


Поднесување жалба: Ако не се согласувате со брзото бришење на податотеката, сменете ја оваа ознака со обично барање за бришење користејќи {{delete}} и наведете ја на Commons:Deletion requests/Current requests за да може да биде продискутирана.


Напомена: Не бришете го овој шаблон, туку само страниците и податотеките што го содржат!

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Derivative}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Derivative}} instead!