Template:Derivativenote/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Подигнавте изведено дело
Жалиме, но делото [[:{{{1}}}]] беше обележано како кршител на авторски права. Ризницата прифаќа само слободни содржини, т.е. слики и други медиски податотеки кои може да ги користи секој, за било каква намена. Фотографии на дела заштитени со авторски права подлежат на истите авторски права, па затоа и ова дело нажалост мора да се смета за неслободно. За повеќе информации, прочитајте ги страниците Commons:Derivative works и Commons:Freedom of panorama. Можете да поставувате прашања за правилата на Ризницата на Commons:Help desk. Податотеката која ја подигнавте набргу ќе биде избришана. Доколку сметате дека сликава не е изведено дело, тогаш објаснете зошто така сметате на [[:{{{1}}}|описната страница на сликата]].

Беларуская (тарашкевіца)‎ | Български | Čeština | Dansk | Deutsch | Ελληνικά | English | Español | Suomi | Français | Hrvatski | Magyar | Italiano | 日本語 | Македонски | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | ไทย | 中文 | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Derivativenote}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Derivativenote}} instead!