Template:Do not upload thumbnails/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search

Čeština | Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Magyar | Македонски | മലയാളം | Português | Русский | Svenska | +/−


Здраво!

Благодариме за вашето подигање на слики на Ризницата. Приметивме дека верзијата која ја подигнавте е минијатура (thumbnail), а притоа достапна е и поголема верзија. Ве молиме подигајте полни, големи верзии. Благодариме,

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Do not upload thumbnails}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Do not upload thumbnails}} instead!