Template:Dont recreate/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
বাংলা | čeština | Deutsch | Deutsch (Sie-Form)‎ | Ελληνικά | English | español | suomi | français | עברית | magyar | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | မြန်မာဘာသာ | Plattdüütsch | Nederlands | polski | português | русский | sicilianu | svenska | українська | 中文(简体)‎ | 中文(繁體)‎ | +/−
Nuvola apps important.svg
Вашата слика или друга содржина беше неодамна избришана во согласност со нашата процедура и правила. Но вие сепак повторно сте ја подигнале оваа содржина, откога веќе била избришна. Ве молиме не правете го тоа. Доколку сакате да го оспорите бришењето, посетете ја страницата Commons:Undeletion requests и проследете ги наведените инструкции ако сакате да ви се разгледа бришењето. Повторното подигање на избришани содржини вон оваа процедура не е добра идеја, и доколку така продолжите ќе ја изгубите привилегијата да уредувате тука. Ви благодариме на разбирањето.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Dont recreate}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dont recreate}} instead!