Template:Draft/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Gnome-preferences-system.svg
Оваа страница е во фаза на уредување. Таа сè уште не претставува статија или начело, и како таква веројатно е недовршена и/или со несигурна точност.
Предлозите давајте ги на страницата за разговор.

Deutsch | English | Español | Suomi | Français | Magyar | Italiano | Македонски | Nederlands | Português | Português do Brasil | Română | Русский | Sicilianu | Українська | العربية | +/−
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Draft}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Draft}} instead!