Template:Dw no source since/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Warning sign
Оваа податотека е изведено дело кое во себе опфаќа друго дело или дела. Иако е укажан изворот на оваа податотека, недостасува(ат) изворот/ите на составното дело/дела, кој/и (с)е од суштинско значење за правилно наведување. Авторот и изворот на составното дело мора да бидат наведени, за да можат другите корисници да го проверат авторскоправниот статус. Доколку не се наведе извор, податотеката може да биде избришана по кратка постапка со анвршувањето на седум дека од поставувањето на ознакава и известувањето на подигачот: ({{{1}}} {{{2}}} 2020).

Додај инфо за извор

Администратори:
- Секогаш проверувајте ја историјата за да видите дали има вандализам кој би можел да го прикрие правилно наведениот извор или поинаку да им наштети на наведените информации.
- Со алатката „Глобална употреба“ можете да ја проверите искористеноста на податотекава во другите проекти на Викимедија.

Кога ја поставате ознакава:
Ставете {{subst:dw-nsd}} за да се категоризира по датум на ознаката
Ставете и

{{subst:dw image source|File:Dw no source since/mk}}~~~~
за да го известите подигачот.

català | Deutsch | English | español | فارسی | français | italiano | 日本語 | македонски | മലയാളം | русский | sicilianu | slovenščina | 中文 | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Dw no source since}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Dw no source since}} instead!