Template:Email templates/Consent/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Rebem un gran nombre de correus ambigus de titulars dels drets amb la intenció de permetre a la Viquipèdia la seva reutilització (com ara «permeto a la Viquipèdia utilitzar les meves fotos»). Malauradament, aquests tipus d'autoritzacions no són suficients des d'un punt de vista legal. Necessitem una declaració de consentiment més específica per acceptar l'autorització. Podeu utilitzar el model mostrat a continuació per a aquesta declaració.
  • Abans d'enviar el correu, assegureu-vos de treure tots els commentaris del model.
  • Substituïu el text del model (com el nom) per la informació corresponent.

A: permissions-commons@wikimedia.org


Per la present afirmo que ESCOLLIU O BÉ: [jo, (el nom), sóc el] O BÉ [represento a (nom del titular), ] creador i/o l'únic titular de la propietat intel·lectual de ESCOLLIU O BÉ: [URL del contingut] O BÉ [imatges/text adjunt].

Accepto publicar el contingut anteriorment mencionat sota la llicència lliure: Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 4.0 Internacional. (AQUESTA ÉS L'OPCIÓ ESTÀNDARD; PODEU TRIAR ALTRES LLICÈNCIES LLIURES ACCEPTADES, SI AIXÍ HO DESITGEU)

Reconec que concedeixo el dret a tothom per utilitzar l'obra per a qualsevol propòsit, inclòs amb finalitats comercials, i de modificar-la segons les seves necessitats, sempre que es compleixin els termes de la llicència i altres lleis aplicables.

Sóc conscient que aquesta concessió no es limita a la Viquipèdia i els llocs web relacionats.

Sóc conscient que sempre mantindré els drets d'autor de la meva obra, i que mantindré el dret de ser acreditat d'acord amb els termes de la llicència escollida. Les modificacions que altres puguin fer de l'obra no se m'atribuiran com a pròpies.

Accepto que no em puc desdir d'aquesta concessió, i que l'obra podrà ser guardada permanentment, o no, en un projecte Wikimedia.

[Nom de remitent]
[Autoritat del remitent (Si és aplicable. Per exemple "Titular dels drets d'autor", "Director", "Representant legal de", etc.)]
[Data]

Notes

  • Heu d'identificar clarament el contingut que esteu autoritzant. No n'hi ha prou amb alguna cosa com "Sóc el creador de les imatges de la pàgina XYZ". Hauríeu de proporcionar l'enllaç de l'URL exacte del contingut o adjuntar-lo en el correu. Per a imatges, preferim que les carregueu a Wikimedia Commons amb la plantilla {{OTRS pending}} i que indiqueu en el correu l'URL d'aquestes imatges carregades.
  • En l'exemple de més amunt, la llicència concedida és Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 4.0 Internacional. Podeu escollir alguna altra llicència de la llista de llicències lliures, si així ho desitgeu. En qualsevol cas, HEU d'indicar una llicència; en cas contrari aquesta autorització no és vàlida. Heu d'especificar la versió de la llicència, si és aplicable: CC-BY-SA 4.0 o Creative Commons Reconeixement-Compartir Igual 4.0 són prou específiques, però no és suficient indicar només llicència Creative Commons, Creative Commons Attribution-ShareAlike o CC-BY-SA (sense el número de versió).
  • Envieu el permís per correu electrònic al nostre equip d'atenció de correus ("OTRS") a l'adreça permissions-commons@wikimedia.org. El correu que envieu ha de provenir d'una adreça que es pugui reconèixer. Per exemple, si esteu cedint imatges d'un lloc web, l'adreça de correu ha d'estar relacionada amb el lloc web o indicada en la seva pàgina de contacte. Si esteu cedint imatges en nom d'una organització, l'adreça de correu ha de ser una adreça oficial de l'organització. Si esteu cedint una obra que no està disponible en línia, se us pot demanar que proporcioneu evidències de la vostra identitat. Si esteu cedint una obra actuant en representació del titular dels drets, se us pot demanat que proporcioneu evidències de l'autorització per representar al titular dels drets.