Template:Endangered Archives Programme/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа податотека е доставена програмата „Загрозени архиви“ на Британската библиотека, која има за цел да зачува архивска граѓа од сите краишта на светот, која е на работ на уништување, запоставена или физички се влошува.


Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


čeština | English | македонски | +/−

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Endangered Archives Programme}} instead.