Template:Europeana Fashion/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Оваа слика е подарена од Европејана како дел од соработката насловена како Europeana Fashion.

English | Français | Македонски | Nederlands | Svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Europeana Fashion}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Europeana Fashion}} instead!