Template:File license/bg

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bahasa Melayu  català  čeština  dansk  Deutsch (Sie-Form)  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Предупредителен знак
Тази медия може да бъде изтрита.
Благодарим ви за качването на [[:{{{1}}}]]. Прави ми впечатление, че страницата на файл или не съдържа достатъчно информация за лиценза или тя съдържа противоречива информация за лиценза, така че състоянието на авторски права е неясна.

Ако си създал този файл сам, тогава ще трябва да предостави валиден маркер за авторско право. Например, можете да отбелязвате с {{self|GFDL|cc-by-sa-all}}, за да я освободите по няколко лиценза GFDL плюс Creative Commons Attribution-ShareAlike All-version license или можете да отбелязвате с {{PD-self}}, за да я освободите в общественото достояние. (Вижте маркери за авторското право за пълния списък на маркерите за лиценз, които можете да използвате.)

Ако не си създал този файл сам или, ако това е производно на друго произведение че е възможно да подлежат на защита на авторските права, след това трябва да посочите къде го намери (например обикновено: линк към уеб страница, където можете да го имате), вие трябва да предостави доказателство, че тя има лиценз, който е приемлив за Общомедия (например обикновено: линк към условията за ползване на съдържание от тази страница), и трябва да добавите подходящия маркер за лиценз. Ако не си създал този файл сам и конкретният източник и информация лиценз не е на разположение в интернет, вие задължително да получи разрешение през системата на VRT и да следват процедурата, която е описано там.

Имайте предвид, че всички без източник или неправилно лицензирани файлове ще бъдат изтрити една седмица след като са били маркирани като липсва точна информация, както е описано в критерии за бързо изтриване. Ако сте качили други файлове, моля потвърдете, че сте предоставили правилното информация за тези файлове прекомерно. Ако имате някакви въпроси относно лицензите, моля обърнете се към Commons:Village pump/Copyright или вижте нашите помощни страници. Благодарим ви.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.