Template:File license/ro

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Bahasa Melayu  català  čeština  dansk  Deutsch (Sie-Form)  Deutsch  English  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Warning sign
Acest fișier ar putea fi șters.
Mulțumim pentru încărcarea [[:{{{1}}}]]. Am sesizat că pagina fișierului fie nu conține suficiente informații despre licența fișierului, fie conține informații contradictorii despre licență, astfel încât drepturile de autor sunt neclare.

Dacă dumneavoastră ați creat acest fișier, atunci trebuie să includeți în pagină o etichetă pentru licență. De exemplu, puteți să-l etichetați cu {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} pentru a-l elibera sub multi-licența GFDL plus Licența Creative Commons Atribuire-DistribuireÎnCondițiiIdentice Toate-versiunile sau îl puteți eticheta cu {{PD-self}} pentru a-l elibera în domeniul public. (Vedeți Commons:Copyright tags pentru lista completă a etichetelor pentru licență pe care le puteți folosi.)

Dacă nu dumneavoastră ați creat fișierul sau dacă este o lucrare derivată a altei lucrai care este posibil să fie sub incidența drepturilor de autor, atunci trebuie să specificați unde ați găsit fișierul (de exemplu o legătură către o pagină web de unde l-ați descărcat), trebuie să prezentați dovezi că se află sub o licență acceptată de Commons (de exemplu o legătură către pagina cu termeni și condiții a site-ului de unde ați luat fișierul) și trebuie să adăugați o etichetă potrivită. Dacă nu dumneavoastră ați creat fișierul și informațiile despre licență nu sunt disponibile pe internet, trebuie să obțineți permisiunea prin sistemul VRT și să urmați procedura descrisă acolo.

Aveți în vedere că orice fișiere fără sursă sau cu licență nepotrivită vor fi șterse în termen de o săptămână după ce au fost etichetate ca fiind fără informațiile cerute, după cum este descris în pagina cu criterii pentru ștergere rapidă. Dacă ați încărcat alte fișiere, asigurați-vă că ați furnizat informațiile necesare și pentru acele fișiere. (Puteți vedea o listă a tuturor fișierelor încărcate de dumneavoastră folosind unealta Galerie.) Mulțumesc.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.