Template:File license/sl

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
bahasa melayu  català  čeština  dansk  deutsch (Sie-Form)  deutsch  english  español  français  galego  hrvatski  italiano  magyar  nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  português  polski  português do Brasil  română  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  türkçe  беларуская  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  русский  українська  ಕನ್ನಡ  ತುಳು  മലയാളം  한국어  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  עברית  العربيَّة  فارسی  +/−
Znak za opozorilo
Datoteko bomo izbrisali.
Hvala, ker ste v Zbirko naložili datoteko [[:{{{1}}}]]. Opazil sem, da stran z datoteko trenutno ne vsebuje zadostnih podatkov o licenci ali pa si podatki o licenci nasprotujejo, zato ostaja njen avtorskopravni status nejasen.

Če ste datoteko ustvarili sami, morate uporabiti ustrezno oznako avtorskih pravic. Lahko jo npr. označite s kodo {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} in s tem objavite pod licencama GFDL in Creative Commons Pripis Dovoljenja-Deljenje pod enakimi pogoji Vse različice ali pa jo označite s predlogo {{PD-self}} in s tem izročite v javno domeno. (Popoln seznam oznak avtorskih pravic, ki jih lahko uporabite, je na razpolago na strani Commons:Copyright tags.)

Če datoteke niste ustvarili sami ali pa gre za izpeljano delo drugega dela, ki je morda predmet avtorskopravne zaščite, morate navesti, kje ste ga našli (npr. povezavo na spletno stran, kjer ste ga našli), dokaz, da je bilo objavljeno pod licenco, ki je sprejemljiva za Zbirko (po navadi je to povezava na pogoje uporabe vsebine spletne strani) in dodati ustrezno oznako licence. Če datoteke niste ustvarili sami ter natančen vir in podatki o licenci na spletu niso dostopni, morate dovoljenje za objavo potrditi prek sistema VRT po postopku, ki je tam opisan.

Vedite, da bodo vse datoteke brez vira in vse neustrezno označene datoteke v skladu z merili za hitro brisanje izbrisane po enem tednu od tedaj, ko so bile označene. Če ste naložili še druge datoteke, potrdite, da ste ustrezne podatke navedli tudi zanje. (Seznam vseh datotek, ki ste jih naložili, je na razpolago z orodjem Gallery.) Hvala.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File license}} instead.