Template:File permission/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
العربية  беларуская беларуская (тарашкевіца)  ပအိုဝ်ႏဘာႏသာႏ  বাংলা  català  čeština  dansk  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  Ελληνικά  English  español  euskara  فارسی  suomi  français  galego  עברית  hrvatski  magyar  հայերեն  italiano  日本語  ಕನ್ನಡ  한국어  lietuvių  latviešu  македонски  മലയാളം  मराठी  မြန်မာဘာသာ  norsk bokmål  Plattdüütsch  Nederlands  norsk  polski  português  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  српски / srpski  svenska  ไทย  Türkçe  українська  اردو  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  +/−
Varoitus tiedoston poistamisesta.
Varoitus tiedoston poistamisesta.
Kiitos tiedoston [[:{{{1}}}|{{{1}}}]] tallentamisesta. Kuvalle on mainittu lähde, mutta siitä ei pysty varmistamaan, että kuvan tekijä tai tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut kuvan sille ilmoitetulla lisenssillä. Laita tiedoston kuvaussivulle linkki internet-sivulle, jossa näkyy tiedoston lisenssitiedot, tai pyydä joko kuvan tekijää tai tekijänoikeuksien haltijaa lähettämään kuvan käyttölupa sähköpostitse VRT-vapaaehtoisille osoitteeseen permissions-fi@wikimedia.org. Voit joutua tekemään näin siinäkin tapauksessa, että olet itse kuvan ottanut valokuvaaja. Kun olet lähettänyt sähköpostin, voit vaihtaa kuvan tiedostosivulla olevan mallineen {{No permission since}} mallineeseen {{subst:PP}}. Vaihtoehtoisesti voit klikata mallineen alla olevaa "Challenge speedy deletion" -linkkiä, jos haluat perustella, miksi kuvan käyttöluvalle ei tässä tapauksessa tarvita todisteita.

Tältä sivulta voit katsoa lisää tietoa luvan vahvistamisesta, tai jos haluat ymmärtää, miksi lupa tarvitaan silloin, kun tallennat jonkun muun teoksia tai silloin, kun teos on jo aiemmin julkaistu (vaikka se olisi oma teoksesi).

Tiedosto on todennäköisesti poistettu. Jos olit jo lähettänyt luvan VRT-järjestelmään, voit kokeilla lähettää sen uudelleen 14 päivän päästä. Älä kuitenkaan tallenna tiedostoa uudelleen. Tiedosto voidaan palauttaa sitten, kun VRT-vapaaehtoinen on käsitellyt luvan. Voit myös tehdä palautuspyynnön. Lisää pyyntöösi yllä mainitut tarvittavat tiedot, sekä linkki tiedostosivulle, johon tiedosto oli Commonsissa tallennettu ([[:{{{1}}}]]).
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File permission}} instead.