Template:File source/ca

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
asturianu  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  euskara  français  galego  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  українська  বাংলা  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−
Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.
Gràcies per carregar [[:{{{1}}}]]. M'he adonat que la pàgina de descripció del fitxer ara per ara no especifica qui ha creat el contingut, per tant l'estatus de dret d'autor no queda clar. Si no ho heu creat vós mateix, aleshores cal que expliqueu els motius pels quals es pot fer servir a Wikimèdia Commons (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). Així mateix, també heu d'especificar on ho heu trobat, en la majoria dels casos, amb un enllaç que porti cap a la web on ho heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web. Si es tracta d'una obra derivada, hauríeu de proporcionar també el nom i la llicència de l'original.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també l'hauríeu d'afegir. Si en sou el creador aleshores podeu afegir {{self|GFDL|cc-by-sa-all}} per a posar-ho sota una multillicència lliure o {{Cc-zero}} per a posar-ho sota domini públic. Podeu llegir Etiquetes de drets d'autor per a trobar la llista completa d'etiquetes que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense font d'origen o sense etiqueta de llicència d'ús s'esborrarà una setmana després de l'avís, segons la guia de supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que heu especificat també la seua font d'origen i l'etiqueta de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File source}} instead.