Template:File source/da

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
asturianu  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  euskara  français  galego  italiano  magyar  Nederlands  norsk  norsk bokmål  norsk nynorsk  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  українська  বাংলা  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  العربية  فارسی  +/−
Advarsel
Denne fil kan blive slettet.
Tak fordi du har lagt [[:{{{1}}}]] op. Jeg kan se at billedsiden i øjeblikket ikke specificerer hvem der ejer billedet så dets licensstatus er uklar. Hvis du ikke selv lavede denne fil må du forklare hvorfor du har ret til at bruge filen på Wikimedia Commons (se information om licenstyper nedenfor). Hvis du ikke selv har lavet den må du også specificere hvor du har fundet det, hvilket i de fleste tilfælde betyder at indsætte et link til den webside du fandt det på og til reglerne for brug af filer derfra.

Hvis billedet ikke har en licensangivelse må du også tilføje et til filen. Hvis du har lavet/taget billedet, lydoptagelsen eller videofilen kan du bruge {{Cc-by-sa-2.5}} for at udgive den under Creative Commons-licens eller {{Cc-zero}} for at udgive den i public domain. Se Commons:Copyright tags for en komplet liste over licensskabeloner som kan bruges.

Bemærk venligst at filer uden kildeinformation og/eller licensangivelse vil blive slettet en uge efter at de er blevet lagt op, som beskrevet på siden criteria for speedy deletion (kriterier for hurtig sletning [af en fil]). Hvis du har lagt andre filer op, så tjek venligst at du har mærket dem med korrekt kildeinformation og licensangivelse. Du kan finde de billeder du har lagt op ved at bruge galleriværktøjet. Tusind tak for din samarbejdsvilje.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{File source}} instead.