Template:First year of the Czech Municipalities Photographs grant/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Czech Municipalities Photographs, logo.svg
Оваа фотографија е направена во рамките на доделбата за „Фотографии од чешките општини“.

čeština | English | français | македонски | slovenčina | српски / srpski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{First year of the Czech Municipalities Photographs grant}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{First year of the Czech Municipalities Photographs grant}} instead!