Template:Flickr-Brooklyn-Museum-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Ова слика била објавена на Flickr од страна на Бруклинскиот музеј Погледајте ги нивните правила за слики на Flickr. За да добиете повеќе информации за употребата на ваквите слики, пишете му на нивниот архивар на адресата library@brooklynmuseum.org.

Овој шаблон не го означува авторскиот правен статус на делото. За таа цел ќе треба да ставите дополнителна ознака. За повеќе информации, погледајте ја страницата Commons:Лиценцирање.

English | français | 日本語 | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Flickr-Brooklyn-Museum-image}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickr-Brooklyn-Museum-image}} instead!