Template:Flickr-change-of-license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Info non-talk.svg
Соопштение: Оваа слика е првично подигната на Ризницата со наведената лиценца. Меѓутоа во меѓувреме корисникот на Flickr ја има променето лиценцата и сега таа е поограничувачка. Лиценците Creative Commons не можат да се повлекуваат. Погледајте ги често поставуваните прашања за Creative Commons на тема повлекување на лиценци.

Català | Česky | Dansk | Deutsch | English | Español | فارسی | Suomi | Français | Magyar | Հայերեն | Italiano | 日本語 | 한국어 | Македонски | മലയാളം | Nederlands | Polski | Português | Português do Brasil | Русский | Slovenščina | Svenska | Українська | ไทย | 中文 | 中文(简体)‎ | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Flickr-change-of-license}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickr-change-of-license}} instead!