Template:Flickrvionote/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Критички проценувајте лиценци на Flickr
[[:{{{1}}}]] е слика одбележана како прекршок на авторски права. Вие можеби точно сте ги зачувале информациите прикажани на Flickr кога сте ја пренеле сликата тука, но нејзиниот подигач на Flickr не ги поседува авторските права на неа. Или сликата е создадена од некој друг, или пак е изведена од нечие друго дело. Како што е истакнато на Commons:Licensing, само иамтелот на авторските права смее да издаде лиценца, така што онаа која е прикажана на Flickr е неважечка. Запомнете дека секогаш морате критички да ги проценувате лиценците на Flickr. Photostreams со фотографии кои изгледаат професионално, омоти за албуми, постери, и слики во широк спектар на стилови или квалитет направени со многу разни фотоапарати четопати значи дека подигачот на Flickr или не се разбира од авторски права или дека тоа воопшто не го засега.

Deutsch | English | suomi | français | magyar | italiano | македонски | norsk | português | português do Brasil | slovenščina | svenska | русский | українська | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Flickrvionote}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Flickrvionote}} instead!