Template:FoP-Canada/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
SemiPD-icon.svg

Canada

Tämän kuvan pääaihe on tekijänoikeuden alainen, mutta siitä otetun valokuvan käyttö ja levittäminen on sallittua Kanadassa Kanadan vuoden 1985 tekijänoikeuslain osion 32.2 kohdan (1)(b) mukaan, jossa lukee, että ”kyseessä ei ole tekijänoikeusrikkomus, jos maalauksessa, piirroksessa, kaiverruksessa, valokuvassa tai kinematograafisessa teoksessa toisinnetaan
  • (i) arkkitehtoninen teos (rakennus, rakennelma tai rakennuksen tai rakennelman malli), tai
  • (ii) patsas, taiteellinen käsityöteos (tai osa niistä) tai patsaan tai taiteellisen käsityöteoksen malli, joka on sijoitettu pysyvästi julkiselle paikalle.”

Toisintamisvapaus ei kuitenkaan koske mitään kaksiulotteisia taideteoksia. Katso COM:CRT/Canada#Freedom of panorama lisätietoja varten. Huomaa, että tämä toisintamisvapaus ei koske Suomea, paitsi jos kyseessä on rakennus. Jos valokuvan pääaiheena on jokin taideteos, kuvaa saa käyttää Suomessa vain muuhun kuin ansiotarkoitukseen Suomen tekijänoikeuslain 25a § mom. 3 mukaisesti tai muiden tekijänoikeuden rajoitusten suomin poikkeuksin.

Muista hallinnollisista alueista katso Commons:Freedom of panorama.

Ennen kuin käytät tai levität tätä kuvaa, varmista, että paikalliset lait sallivat sen käytön ja levittämisen. Sinä olet vastuussa siitä, että et syyllisty tekijänoikeusrikkomuksiin. Lue myös vastuuvapauslauseke.

English | français | македонски | suomi | +/−

HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{FoP-Canada}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{FoP-Canada}} instead!