Template:FoP-Ireland/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
SemiPD-icon.svg

Ireland

Фотографската репродукција на ова дело е опфатена во Чл. 93 од Законот за авторското право на Ирска, кој вели дека на фотографите им е дозволено да сликаат скулптури, градби и творечки дела трајно поставени на јавен простор или простории отворени за јавноста, и истите да ги објавуваат на било каков начин. Повеќе ќе најдете на COM:CRT/Ireland#Freedom of panorama.

English | français | Gaeilge | македонски | +/−