Template:FoP-Sweden/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
SemiPD-icon.svg

Sweden

Оваа репродукција на архитектонско или уметничко дело подлежи на шведското авторско право за книжевни и уметнички дела (Закон 1960:729, Став 24), кој вели дека „Може да биде прикажано уметничко дело доколку истото е трајно поставено на отворено јавно место во Шведска. Сите градби можат слободно да се прикажуваат.
Повеќе информации на Commons:Freedom of panorama#Sweden.

Deutsch | English | français | македонски | svenska | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{FoP-Sweden}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{FoP-Sweden}} instead!