Template:Folklore/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Прикажаното дело се снета за народна ракотворба. Според законите за авторското право во голем број земји, фолклорните дела не подлежат на авторски права бидејќи не се ниту од финоуметнички, ниту научен карактер. Затоа прикажаниот предмет не е заштитен со никакви авторски права. Сепак, треба да се има предвид дека фотографијата може да е заштитена со такви права, и затоа оваа ознака сама по себе е недоволна.

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing for more information.


Deutsch | English | français | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Folklore}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Folklore}} instead!