Template:Foto wikiwarsztaty 2010/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа слика е направена за време на фотографската викиработилница во организација на Викимедија Полска.
Сите слики од работилницата ќе ги најдете во категоријата „Foto wikiwarsztaty 2010“.

català | English | македонски | polski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Foto wikiwarsztaty 2010}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Foto wikiwarsztaty 2010}} instead!