Template:GFDL-1.1,1.2,1.3/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:GFDL-1.1,1.2,1.3/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:GFDL-1.1,1.2,1.3/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
English • ‎español • ‎македонски • ‎русский • ‎українська
GNU head Дадена е дозвола за умножување, распространување и/или менување на овој документ согласно одредбите на ГНУ-ова лиценца за слободна документација, верзија 1.1, 1.2 или 1.3 на Фондацијата за слободна програмска опрема; без неменливи делови, без текстови на предни и задни корици. Примерок на верзијата 1.3 стои во рубриката „ГНУ-ова лиценца заслободна документација“; полниот текст на верзиите 1.1 и 1.2 ќе го најдете тука и тука.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GFDL-1.1,1.2,1.3}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GFDL-1.1,1.2,1.3}} instead!