Template:GPLv2 only/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:GPLv2 only/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:GPLv2 only/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
العربية • ‎català • ‎English • ‎español • ‎suomi • ‎македонски • ‎മലയാളം • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎中文
GNU head Ова дело е слободна програмска опрема; можете да го редистрибуирате и/или менувате под условите на ГНУ-овата општа јавна лиценца според објавеното од страна на Фондацијата за слободна програмска опрема; верзија 2. Ова дело се дистрибуира со надеж дека ќе биде од корист, но БЕЗ БИЛО КАКВА ГАРАНЦИЈА; дури и без подразбраната гаранција за ПАЗАРНА УПОТРЕБЛИВОСТ или ПОГОДНОСТ ЗА НЕКОЈА КОНКРЕТНА НАМЕНА. Видете верзија 2 на Општата јавна лиценца на ГНУ за повеќе подробности.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GPLv2 only}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GPLv2 only}} instead!