Template:GPLv3/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Template:GPLv3/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:GPLv3/i18n and have to be approved by a translation administrator.

Other languages:
العربية • ‎Deutsch • ‎Deutsch (Sie-Form)‎ • ‎English • ‎español • ‎français • ‎македонски • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎српски / srpski • ‎Türkçe • ‎українська • ‎中文
GNU head Ова дело е слободна програмска опрема; можете да го редистрибуирате и/или менувате под условите на ГНУ-овата општа јавна лиценца според објавеното од страна на Фондацијата за слободна програмска опрема; или верзија 3 на Лиценцата, или пак било која подоцнежна верзија. Ова дело се дистрибуира со надеж дека ќе биде од корист, но БЕЗ БИЛО КАКВА ГАРАНЦИЈА; дури и без подразбраната гаранција за ПАЗАРНА УПОТРЕБЛИВОСТ или ПОГОДНОСТ ЗА НЕКОЈА КОНКРЕТНА НАМЕНА. Видете верзија 3 на ГНУ-овата општа јавна лиценца за повеќе подробности.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GPLv3}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GPLv3}} instead!