Template:GPLv3 only/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
GNU head Ова дело е слободна програмска опрема; можете да го редистрибуирате и/или менувате под условите на ГНУ-овата општа јавна лиценца според објавеното од страна на Фондацијата за слободна програмска опрема; верзија 3. Ова дело се дистрибуира со надеж дека ќе биде од корист, но БЕЗ БИЛО КАКВА ГАРАНЦИЈА; дури и без подразбраната гаранција за ПАЗАРНА УПОТРЕБЛИВОСТ или ПОГОДНОСТ ЗА НЕКОЈА КОНКРЕТНА НАМЕНА. Видете верзија 3 на Општата јавна лиценца на ГНУ за повеќе подробности.

English | македонски | polski | русский | српски / srpski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон директно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{GPLv3 only}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{GPLv3 only}} instead!