Template:GPO Israel-image/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Emblem of Israel alternative blue-gold.svg
Оваа слика е достапна од Националната фотографска збирка на Израел, Фотографско одделение. Служба за печат на владата (врска), под дигиталната назнака недостасува.
Оваа ознака не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. За таа цел се бара и вообичаена авторскоправна назнака. Повеќе ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.

العربيَّة | English | עברית | македонски | +/−

Flag of Israel.svg