Template:Gallica/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Gallica
Оваа слика е преземена од Дигиталната библиотека „Галика“ под дигиталната назнака [1]

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربية  বাংলা  català  Deutsch  English  español  français  galego  עברית  magyar  italiano  日本語  македонски  Nederlands  português  русский  slovenščina  українська  +/−