Template:Generalitat de Catalunya-cooperation/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Seal of the Generalitat of Catalonia.svg Оваа слика е доставена на Ризницата од Владата на Каталонија како дел од тековниот проект за соработка.

català | English | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Generalitat de Catalunya-cooperation}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Generalitat de Catalunya-cooperation}} instead!