Template:Geograph/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Geograph depth small.png
Оваа слика е преземена од збирката на проектот „Географ“. Податоци за фотографот ќе најдете на страницата на сликата на „Географ“. Праводржец на сликава е {{{2}}} и истата е предвидена за употреба под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови 2.0.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Geograph}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Geograph}} instead!