Template:Geographicus-source/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Geographicus Rare Antique Maps logo2.jpg
Оваа слика е добиена од „Географикус“ - старинарница посветена на ретки карти и картографски материјали од
XV, XVI, XVII, XVIII и XIX век, како дел од нејзината соработка со Ризницата.

Deutsch | English | français | македонски | Nederlands | polski | +/−

НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{Geographicus-source}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Geographicus-source}} instead!