Template:Government.ru/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Government.ru logo.svg
Оваа податотека е преземена од мрежното место на Владата на Руската Федерација и е заштитена со авторски права. Издадена е под лиценцата Криејтив комонс Наведи извор 3.0 Нелокализирана. Накратко: слободно можете да ја распространувате и менувате, под услов да ja го наведете government.ru.

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Government.ru}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Government.ru}} instead!