Template:HELP 2010/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Оваа слика е подигната како дел од Конкурсот за фотографии од естонската природа 2010.

eesti | English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{HELP 2010}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{HELP 2010}} instead!