Template:Heavily used template/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
Dialog-warning-orange.svg
Напомена: Овој шаблон се фигурира на многу страници. Заради опасноста од преоптоварување на опслужувачите, уредувањата треба да се сведат на гол минимум. Ве молиме дискутирајте ги предложените промени на страницата за разговор пред да ги вршите.
  • Со уредување на шаблонот, тоа значи дека сите страници кои го користат тој шаблон ќе бидат графички преформулирани. Ако шаблонот се користи често, ова ги преоптоварува опслужувачите бидејќи ја преполнува редицата на задачи кои чекаат да бидат извршени.
  • Имајте предвид дека шаблоните кои се користат на страници за опис на слики исто така се прикажуваат и на други викија.
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Heavily used template}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Heavily used template}} instead!