Template:Herbert Art Gallery and Museum-license/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to: navigation, search
The Herbert extension - geograph.org.uk - 866158.jpg Оваа слика е преземена од Хербертовата уметничка галерија и музеј од Ковентри, Англија како дел од тековниот проект за соработка. Експонатот на сликата е дел од постојаната збирка на музејот.

English | македонски | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{Herbert Art Gallery and Museum-license}}!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Herbert Art Gallery and Museum-license}} instead!