Template:How to transfer/i18n

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Template:How to transfer/i18n and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Template:How to transfer/i18n and have to be approved by a translation administrator.

বাংলা | Deutsch | English | Español | Bahasa Indonesia | 日本語 | Македонски | മലയാളം | Bahasa Melayu | Português | svenska | 中文 | +/−


Здраво! Ви благодариам што ја подигнавте [[:{{{1}}}]] на Ризницата. Забележав дека кога подигнавте од друг Викимедиин проект, испуштивте некои важни информации, или пак ги ископиравте неисправно. Во иднина Ви препорачуваме да ја користите алатката CommonsHelper која ја автоматизира постапката за префрлање на податотеки. Ви благодарам,
НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{How to transfer}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{How to transfer}} instead!