Template:ID-PIB/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Emblem of India.svg

Оваа податотека или нејзиниот извор Службата за информации од печатот со назнаката <недостасува параметар>. (<недостасува врска>)

Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربيَّة  English  polski  македонски  বাংলা  മലയാളം  +/−

Flag of India.svg
НАПОМЕНА: Не користете ја предлошкава непосредно!! Ова е само превод. Место неа, користете {{ID-PIB}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{ID-PIB}} instead!