Template:ID-USMil/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search

Оваа слика е објавена од Вооружените сили на САД под назнаката {{{1}}}.
Ознакава не го укажува авторскоправниот статус на приложеното дело. Покрај ова, делото треба да има и ознака за авторски права, независно од оваа. Повеќе информации ќе најдете на Ризница:Лиценцирање.


العربية  বাংলা  Deutsch  Deutsch (Sie-Form)  English  español  euskara  فارسی  français  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Plattdüütsch  Nederlands  polski  پښتو  português  русский  slovenščina  svenska  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  +/−

Заборавивте да ја наведете назнаката на сликава! Погледајте ги напатствијата на Template:ID-USMil.

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{ID-USMil}} instead.