Template:IUCN map permission/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
IUCN-Headquarters.jpg
Употребата на просторни податоци од мрежното место на Црвениот список на МСЗП (IUCN) за добивање на карти за распространетост на видовите подлежи на лиценцата Криејтив комонс Наведи извор-Сподели под исти услови. Накратко: слободно можете да ја распространувате и менувате податотеката доколку ги наведете нејзините автори и Црвениот список на МСЗП.

English | Español | Français | Македонски | മലയാളം | Português | +/−

НАПОМЕНА: Не користете го овој шаблон непосредно!! Ова служи само за превод. Користете го шаблонот {{IUCN map permission}}!
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{IUCN map permission}} instead!