Template:Idw/mk

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Една податотека беше наведена на страницата Commons:Deletion requests со цел заедницата да продискутира и да реши дали треба да биде избришана. Би ценеле доколку го искажете вашето мислење на нејзината страница.

Ако вие сте создавачот на оваа податотека, имајте на ум дека таа е предложена за бришење воопшто не мора да значи дека ние не ги цениме вашите добронамерни продонеси. Ова едноставно значи дека некој корисник смета дека со податотеката има извесен проблем, како да речеме авторски права и тн.

Ве молиме барањата за бришење никогаш да не ги сфаќате лично. Во ниту еден случај немаме такви намери. Ви благодариме!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Idw}} instead.