Template:Idw/sq

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
Një faqe është listuar tek faqja Commons:Kërkesa për fshirje në mënyrë të tillë që komuniteti të mund të diskutojë nëse duhet të mbahet apo jo. Ne do ta vlerësonim nëse do të jepnit mendimin tuaj për këtë në faqen përkatëse.

Nëse e keni krijuar ju këtë gallery, ju lutemi kini parasysh se fakti që është propozuar për fshirje nuk do të thotë domosdoshmërisht se ne nuk e vlerësojmë kontributin tuaj. Thjesht do të thotë që një person beson se ka në problem të caktuar me të, si p.sh. shkelje e të drejtave të autorit.

Ju lutemi mos harroni të përgjigjeni dhe – nëse është e përshtatshme – të kundërshtoni argumentat që mbështesin fshirjen. Argumentat që fokusohen mbi nominuesin nuk do të ndikojnë në rezultatin e nominimit. Faleminderit!

NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Idw}} instead.