Template:Image permission/fi

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
dansk  italiano  sicilianu  Deutsch  euskara  català  magyar  čeština  norsk bokmål  română  lietuvių  español  português  English  hrvatski  Plattdüütsch  français  Nederlands  norsk  Deutsch (Sie-Form)‎  polski  galego  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  српски / srpski  українська  հայերեն  मराठी  বাংলা  ಕನ್ನಡ  മലയാളം  ไทย  မြန်မာဘာသာ  한국어  日本語  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  עברית  اردو  العربية  فارسی  +/−
Varoitus tiedoston poistamisesta.
Varoitus tiedoston poistamisesta.
Kiitos, kun tallensit tiedoston [[:{{{1}}}|{{{1}}}]]. Kuvan lähde kylläkin mainitaan, mutta mitään todistetta siitä, että kuvan tekijä tai tekijänoikeuksien haltija on lisensoinut kuvan kuvaussivulla ilmoitetulla lisenssillä, ei ole. Laita kuvaussivulle joko linkki Internet-sivulle, jossa selostetaan kuvan tekijänoikeuskäytäntö, tai lähetä lupa sähköpostitse OTRS-järjestelmään osoitteeseen permissions-fi@wikimedia.org. Tiedosto on todennäköisesti poistettu poistokäytännön mukaisesti. Jos lähetit jo luvan OTRS-järjestelmään, älä tallenna tiedostoa uudelleen äläkä lähetä uutta sähköpostiviestiä. Tiedosto palautetaan sen jälkeen kun OTRS-vapaaehtoinen on tarkistanut luvan ja todennut sen täyttävän vaatimukset. Jollei tiedostoa palauteta 14 päivän kuluessa sähköpostiviestin lähettämisestä, voit lähettää uuden viestin. Tarkista että annoit riittävät tiedot viestissä. Tiedoston nimi on mainittava viestissä. Voit myös tehdä palautuspyynnön. Ilmoita pyynnössäsi tiedoston nimi ({{{1}}}}) ja kerro edellä mainitut vaadittavat tiedot. Kiitos yhteistyöstäsi.
HUOMIO: Älä käytä tätä mallinetta! Tämä on ainoastaan käännöstarkoitusta varten. Käytä sen sijaan mallinetta {{Image permission}}.
NOTE: Please do not use this template directly! This is just for translation. Use {{Image permission}} instead!